Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


  0 0

  Met trots voegen wij de Fruit Fly Ninja toe aan ons assortiment: een effectieve en biologisch afbreekbare oplossing voor bedrijven en huishoudens die kampen met onhygiënische fruitvliegjes.

  We spelen met de Fruit Fly Ninja in op de groeiende vraag naar een oplossing voor het onhygiënische fruitvliegjesprobleem waar veel bedrijven mee kampen zodra de temperatuur in Nederland stijgt. Bijvoorbeeld horecagelegenheden en supermarkten kunnen met de Fruit Fly Ninja de fruitvliegoverlast bestrijden en daarmee imagoschade en omzetverlies voorkomen.


  0 0

  Onlangs werd voor de tiende keer de Bunzl Food Packaging Award uitgereikt. Studente Marleen Roelofs mocht de prijs in ontvangst nemen voor haar verpakkingsontwerp ‘Brunchcase', speciaal voor iedereen die onderweg wil ontbijten of lunchen.

  0 0

  De Brand Band Bag is een een luxe vormgegeven papieren zak met een ambachtelijke look & feel, geschikt voor het toevoegen van merkidentiteit voor bedrijven die actief zijn in de food industrie. Uniek aan het concept is de geïntegreerde banderol met de mogelijkheid om op verschillende plaatsen een embossing of foliedruk aan te brengen.


  0 0

  Op zondag 21 mei 2017 is het weer zover! Medewerkers van Bunzl fietsen ook dit jaar weer voor het goede doel. We fietsen samen op de heuvelachtige route van de Amstel Gold Race in Valkenburg en hopen een geweldig bedrag op te halen voor Stichting Opkikker.

  0 0

  Er wordt veel nagedacht over milieubewuste oplossingen binnen de verpakkingsindustrie. Want als je aan verpakkingen denkt, denk je al snel aan restafval. Maar dat hoeft niet! Bunzl Nederland levert composteerbare verpakkingen. Bedrijven zouden meer out-of-the-box moeten denken als het gaat om zulke oplossingen. Marcea van Doorn van Bunzl Nederland legt uit hoe dit proces in zijn werk gaat.

  0 0

  Hét middel tegen fruitvliegjes, beter bekend als de Fruit Fly Ninja, is een start-up die onder de vleugel van Bunzl bezig is uit aan het groeien tot een begrip in haar soort. De landelijke media hebben dit ook opgepikt met als resultaat een gastinterview bij BNR Nieuwsradio. In dit interview vertelt oprichter Ferdinand van der Neut over zijn unieke bedrijf, de ondervonden problemen van een start-up en bovenal zijn toekomstdromen. 
  De samenwerking met Fruit Fly Ninja past perfect in waar Bunzl voor wil staan: een start-up factory willen zijn. 

  Link naar interview: 


  0 0

   

  Hook’d maakt boodschappen doen op de fiets eenvoudiger, veiliger en milieuvriendelijker

  De Hook’d is ontworpen om boodschappentassen gemakkelijk en veilig per fiets te vervoeren. Het product kan zonder montage aan nagenoeg iedere bagagedrager bevestigd worden.


  0 0

  Betalen met je smartphone, toegang tot openbaar vervoer met de OV-chipkaart in je smartphone. Near Field Communication (NFC) technologie vinden we terug in steeds meer populaire toepassingen. Vrijwel alle Android smartphones hebben een NFC-scanner ingebouwd. Het gebruik neemt weliswaar toe, maar gemeengoed is het nog niet. Mensen moeten nog wennen aan de mogelijkheden.

  https://www.ictmagazine.nl/wp-content/uploads/2017/06/precon-720x340.jpg


  0 0

  Smartix, een door Bunzl ontwikkeld concept, maakt gebruik van NFC-technologie en vergroot daarmee de interactiemogelijkheden tussen retailer en consument. Op het Active & Intelligent Packaging World Congress verzorgt Smartix een demonstratie op Verzendverpakkingenshop, en toont live hoe het bestel- en retourproces in zijn werk gaat.


  0 0

  Aardbeien, tomaten of frambozen zijn verse en sappige producten. Vooral het sap in de producten maakt het lastig om een geschikte verpakking te vinden voor fruit. Pulltic is een nieuwe verpakking die als het ware het fruitsap als een spons op kan nemen.

  De Pulltic verpakking is composteerbaar en recyclebaar, het wordt namelijk gemaakt van afval uit de aardappelverwerkende industrie. Dit betekent dat de Pulltic, samen met de organische producten die er in werden verpakt, op de composthoop gegooid kan worden.